Autofyll Rubrik

En ny funktion i SEOCMS inkluderar en rubrik i Text och bild-modulen.
Denna rubrik syns innan själva texten i Text och bild-modulen.
Man kan välja om man vill visa rubriken i designformatet h1, h2 eller h3. Dessa format motsvarar den design som visas för rubriker när man väljer Rubrik 1, Rubrik 2 eller Rubrik 3 i textarean i Text och bild-modulen.
Tänk på att endast välja h1 om Rubrik 1 ej finns vald någonstans på sidan sedan tidigare (Detta gäller både vanlig text på sidan och den nya funktionen Rubrik).
H1 eller Rubrik 1 får endast finnas vald en gång på sidan  för att sökmotoroptimeringen för sidan ska fungera optimalt.
Om rubriken är satt till autofyll så skrivs sidans namn in i rubriken för Text och bild-modulen.

Skriv in rubrik för Text och bild-modulen

1. Klicka bort kryssrutan Autofyll om den är ikryssad
  2. Skriv in en rubrik för Text och bild-modulen i fältet Rubrik (Syns längst upp i Text och bild-modulen.)
  3. Välj design för rubriken med alternativknpparna h1, h2 och h3 (Välj Ingen om rubriken ska ha samma design som brödtexten på sidan)

Ta bort rubriken för Text och bild-modulen

1. Klicka bort kryssrutan Autofyll om den är ikryssad
  2. Ta bort texten i fältet Rubrik (Syns längst upp i Text och bild-modulen.)
  3. Välj Ingen som står till höger om alternativknapparna h1, h2 och h3