Infoga nedladdningsbara filer

Länka till dokument.

1. Välj fliken Sidor
  2. Välj sidan ni vill lägga in länken på
  3. Välj fliken Innehåll
  4. Dra in en ’Text och bild’-modul till en container (Grå streckad ruta som kan fyllas med innehålls-moduler) på sidan
  5. Skriv in texten för länken (T.ex. Länk till Dokumentet).
  6. Markera texten som ni vill länka.
  7. Välj verktyget ’Infoga nedladdningsbara filer’. (Första raden av verktyg, andra från höger, ser ut som en PDF ikon)
  8. Markera det dokument som ni vill länka till i listan till vänster.
    Om dokumentet ej finns i listan kan ni ladda upp dokumentet genom att trycka på Välj bild och bläddra er fram till dokumentet på er hårddisk.
  9. Välj Infoga.
  10. Klicka på "Uppdatera"
  11. Klart.

Video som visar hur man länkar till ett dokument