Ladda upp fil

1. Navigera till den plats i filstrukturen i SEOCMS där ni vill ladda upp er nya fil.
  2. Välj verktyget 'Ladda upp fil' (Verktyget längst till vänster).
    Till höger om filstrukturen visas nu ett textfält 'Ladda upp fil' och två knappar 'Browse' och 'Ladda upp'.
  3. Välj 'Browse'.
    En ruta visas där ni kan välja en fil ifrån er hårddisk.
  4. Navigera er fram till filen ni vill ladda upp.
  5. Välj 'Öppna'.
    Nu syns sökvägen till er fil på hårddisken i fältet 'Ladda upp fil'.
  6. Välj 'Ladda upp'.
    Om allting gick bra så syns ett meddelande om att filen har blivit uppladdad.