Payex inställningar

Börja med att logga in på payex adminpanel (du har fått login och adress via mail eller brev från payex).

Väl inne i adminpanel.
(1). Välj i menyn till vänster (Merchant profile).
(2). Fyll i IP numret du fått från oss i rutan.
(3). Klicka på Save för att spara.

(4). Skapa en krypteringsnyckel genom att klicka på "New encrytion key".
(5). När du klickat så kommer nyckeln fram i rött, kopiera av denna nyckel(Ctrl+C) du kommer behöva skicka den till oss.
(6). Glöm inte att klicka på "Save encryption key" för att spara nyckeln.

Nu är du nästan klar, det du behöver göra härnäst är att maila över "Encryption key" du kopierade samt ditt  Merchant account nummer som finns med på samma sida.

Klart!