Är synlig i menyn

Att göra sidan synlig i menyn innebär att sidans namn kommer synas som ett menyval i menyn.
Om man vill göra en sida synlig i menyn kan man kryssa i rutan Är synlig i menyn i Egenskaper för en sida i SEOCMS.
De flesta sidor vill man förståss att de ska synas där men det kan finnas undantag.
T.ex. tack-sidan som ska visas efter ett korrekt ifyllt formulär.
Om man vill göra en sida osynlig i menyn kan man kryssa ur rutan Är synlig i menyn i Egenskaper för en sida i SEOCMS.

Gör en sida synlig i menyn.

1. Välj fliken Sidor.
  2. Högerklicka på sidan ni vill göra synlig i menyn.
  3. Välj Egenskaper.
  4. Egenskaper för sidan visas.
  5. Klicka i kryssrutan Är synlig i menyn.
  6. Välj Spara.
  7. Publicera sidan.