Bredd och Höjd

Bredd och höjd ställer in hur bred och hög modulen visas ut.
Om mer text visas i t.ex. Text och bild-modulen (Än vad som får plats sedan man angett en bredd och höjd för Text och bild-modulen) läggs en scroll till i kanten av modulen så att man kan scrolla ner i innehållet i Text och bild-modulen.

1. Högerklicka på modulen
  2. Välj Ändra
  3. Välj Utseende (Syns under innehållet i modulen. Klicka på den gröna ikonen längst till höger för rubriken Utseende)
  4. Skriv in önskad bredd och höjd i fälten Bredd och Höjd (Anges i pixlar)
  5. Välj Uppdatera