Byt ut en befintlig bild

1. Markera bilden ni vill byta ut.
  2. Välj verktyget Infoga bild avancerad. (Första raden, femte verktyget från höger, ser ut som en bild med en penna i.)
  3. Välj bilden i listan av bilder till vänster. (Om ni vill ladda upp en ny bild från hårddisken kan ni trycka på Välj bild, välja bilden från hårddisken och sedan välja OK)
  4. I grupprutan 'Layout' kan ni ställa in om det ska finnas en kant runt bilden, hur bilden ska placeras på sidan och hur stor bilden ska vara.
  5. I grupprutan 'Infoga' i fälten Alternativ text och Lång beskrivning så kan ni skriva in en alternativ text för bilden vilken visas när man för musen över bilden.
  6. Välj 'Infoga'
  7. Klart