Förhandsgranska

Om ni vill se hur en sida i er SEOCMS ser ut innan ni har publicerat den så kan ni förhandsgranska sidan.
Då kommer ni få se hur sidan kommer se ut "live" efter publicering.
Notera att adressen (URL:en) till den förhandsgranskade sidan bara finn tillfälligt just vid förhandsgranskningen.
Därför är det viktigt att inte länka till denna URL eftersom den inte kommer finnas senare.
Man kan se om adressen (URL:en) går till en förhandsgranskad sida om ordet preview finns med i adressen.

Förhandsgranska sida i SEOCMS

1. Välj fliken Sidor.
  2. Högerklicka på sidan ni vill förhandsgranska.
  3. Välj Förhandsgranska.
  4. Sidan visas nu i ett nytt fönster som om sidan vore publicerad "live".