Kvittoinställningar

Kvittoinställningar är den information som skickas per mail till kund och till shopägare. Här kan du välja var mailet skall skickas, vad som skall stå i ämnet etc.

För att komma till kvittoinställningar, klicka i eShops vänstermeny och välj "Kvittoinställningar".

Inställningar

Skicka kvitto till kunden
Markera för denna kryssruta om du vill att kvitto skall skickas till kund när köp genomförts i shoppen.

Skicka kvitto till shopägaren
Markera för denna kryssruta om du vill att du som ägare skall få mail när en kund gör ett köp.

E-postadress(er) shopägaren
Skriv in den e-postadress som du vill ha kvittot skickat till. För flera e-postadresser separare e-postadresserna med kommatecken.

E-postadress som kvittot skickas ifrån
Skriv in den e-postadress som skall stå som avsändare när kvittot skickas till kund.

Ämne
Skriv in vad som skall stå i ämnet (subject) i e-postmeddelandet med kvittot.
Ex: Orderbekräftelse

Text sidhuvud
Skriv in text som står högst upp i mailet. Det kan vara rubrik, ingress och lite information om leveransvillkor, köpvillkor etc.
Ex: Orderbekräftelse. Tack för ditt köp, vi skickar ut varan inom 1-3 arbetsdagar.

Kryssrutor

Kryssa i den information som du vill skall följa med i mailet. Oftast är all information här ikryssad då man oftas vill skicka med all information om köpet.

Text sidfot
Skriv in text som visas längst ned i mailet.
Ex: adressen till din butik