Lägg till användare

Lägg till en användare

1. Välj Inställningar
  2. Välj Användare
  3. Fyll ett användarnamn i fältet längst upp där det står "Skriv namn här..." klicka sedan på "Lägg till användare".
  4. Den nya användare läggs till på listan, klicka sedan på "Redigera" till höger om den nya användare.
  5. Skriv in ett lösenord
  6. Bekräfta lösenordet genoma att skriva det igen
  7. Skriv in förnamn
  8. Skriv in efternamn
  9. Skriv in e-post
  10. Välj en roll för användaren (En beskrivning av rollerna finns här under rubriken Roller.)
  11. Kryssa i kryssrutan 'Är avstängd' om användaren ska vara avstängd (Inaktiverad)
  12. Välj Spara
    Användaren sparas och egenskaper för användaren visas
  13. Välj Avbryt för att gå tillbaka till verktyget Användare
  14. Klart