Lösenordsfält

Fältet lösenordsfält i formuläret används när användaren ska skriva in skyddad information som t.ex. namn eller personnummer.
Varje tecken i lösenordsfältet visas som en stor punkt så att inte den skyddade informationen går att se om någon åskådare sitter med när användaren fyller i fältet.

Lösenordsfältet läggs till precis på samma sätt som fältet Textruta vilket beskrivs på denna sida i onlinemanualen för SEOCMS:

Med skillnaden att ni i punkt 2 lägger in fältet Lösenordsfält istället.
Lösenordsfältet finns på Andra raden av verktyg, 3:e från höger.