Mail från formulär

Denna modul kan användas för att se alla mail som skickats ifrån formulär-modulerna i er SEOCMS-site.

Se mail som skickats ifrån ett formulär i SEOCMS

1. Välj Moduler
  2. Välj Mail från formulär
  3. Välj formulär till höger om rubriken Välj formulär (Här visas först sidan som formuläret ligger i och sedan ämnet för mailet som skickas ifrån formuläret)
  4. Välj Från datum (Datumformat: yyyy-mm-dd). Lämna blankt för att se alla mail som skickats ifrån formuläret.
  5. Välj Till datum (Datumformat: yyyy-mm-dd). Lämna blankt för att se alla mail som skickats ifrån formuläret.
  6. Välj Visa resultat
  7. Välj hur många mail från formuläret som ska visas i resultatlistan i rulllistan Visa.

Exportera mail ifrån formulär till XML

1. Följ instruktionerna ovan för att visa mail ifrån formuläret
  2. Välj Exportera till XML
  3. Välj Open (Öppna) för att öppna XML-dokumentet med mailen ifrån formuläret eller välj Save (Spara) för att spara ner XML-dokumentet på hårddisken.

Exportera mail ifrån formulär till Excel

1. Följ instruktionerna ovan för att visa mail ifrån formuläret
  2. Välj Exportera till XML
  3. Välj Open (Öppna) för att öppna Excel-dokumentet med mailen ifrån formuläret eller välj Save (Spara) för att spara ner Excel-dokumentet på hårddisken.