Publicera

När ni är klara med redigeringen av en sida så kan ni publicera denna så sidan syns för kunder som går in på er SEOCMS-site.
Detta innebär att kunden kommer se sidan i menyn och att kunden kommer kunna gå in på sidan genom att skriva in sidans Sökmotorvänliga URL i adressfältet i webbläsaren.

Publicera sida i SEOCMS

1. Välj fliken Sidor.
  2. Högerklicka på sidan ni vill publicera.
  3. Välj Publicera. (Välj Publicera sida och undersidor om ni även vill publicera alla undersidor till denna sida)
  4. Klart.