Webalizer

Det finns två statistiktjänster inbyggda för SEOCMS.
Klicka på länkarna nedan för att så mer information om den statistiktjänsten som används för just er SEOCMS.

Det finns en inbyggd statistik-tjänst i varje SEOCMS-site.

Ni hittar länken till er statistik på följande sätt
  1. Skriv in er startsida i adressfältet. (Exempel resultat: www.seocms.se/SEOCMS_Support.html)
  2. Ta bort all text efter tecknet / (Exempel resultat: www.seocms.se/)
  3. Skriv in statistics/index.html (Exempel resultat:  www.seocms.se/statistics/index.html)
  4. Tryck 'Enter' på tangentbordet.

Exempel:

Länkar till hjälp

(Information om kolumnerna finns under rubriken: Output Produced)